top of page

Langar Bidi Corp.

Commercial luxury office space

About

Area : 1800 sqft

Users : 16

Total project value : $230,000

Langar Bidi Corp. is a renowned cigar business in Poona, India, serving customers for over 50 years. The CEO had a vision to establish the company's headquarters in Pune, designing it to premium standards with unique custom furniture and exposed concrete finishes.

 

The space was designed to seamlessly blend functionality, comfort, and style, promoting collaboration and creativity while inspiring and energizing employees. The result is a custom-designed space that reflects the brand's identity and values, setting it apart from typical corporate designs.

9.png

Moodboard

est-living-maison-objet-2017.01.jpg

This design concept features a natural aesthetic, using concrete, wood, and stone textures with a neutral color palette. The concrete finishes lend an industrial vibe, while the wooden finishes add warmth, and the stone adds solidity. The mood board has minimalist, modern decor with clean lines and simple shapes to complement the textures.

 

The result is a cohesive, harmonious look that reflects the brand's identity and values, creating a warm and inviting environment for employees to be productive and creative.

77139.jpeg

Floor Plan

Screenshot 2023-04-18 at 19.31.00.png

Elevations and Working Drawings

Conference room

Screenshot 2023-04-18 at 19.49.12.png
14.png

The vertical self-watering garden in the conference room was a practical and innovative solution that enhanced the ambiance of the completed office space project. It featured interconnected pots, trays, and a reservoir that supplied water to the plants, eliminating the need for daily watering.

Not only did it improve air quality, but it also reduced noise levels and boosted productivity. The vertical design maximized space utilization, making it ideal for small conference rooms.

 

Additionally, the plants were arranged in an aesthetically pleasing pattern, adding a touch of nature and beauty to the design. Overall, the vertical self-watering garden was an excellent way to promote a peaceful and productive atmosphere in the completed workspace project.

5200245.jpg

Reception and Waiting area

Screenshot 2023-04-18 at 19.50.31.png

Director's Cabin

You may also like
AKA00332_edited.jpg
Retail space
bottom of page